У петак, 27. јануара 2017. године наша школа је прославила школску славу – Светог Саву, уз пригодан програм. Приредбу  је пропратила бројна публика коју су чинили ученици, наставници и гости школе. Пре почетка приредбе обављен је славски обред – сечење славског колача.

DSC_2464
DSC_2468
DSC_2469

Програм је отпочео Химном Светом Сави. Уследили су наступи ученика који похађају драмску и рецитаторску секцију, чије су извођење зачиниле вокалне и инструменталне нумере ученика. Уз најаве за тачке, водитељи су читали пригодан  текст који, осим што је требало да представи Светог Саву као вечиту причу код Срба, никада до краја испричану, треба и да укаже  на духовну  повезаност нашег познатог научника Михаила Пупина са Светим Савом, као и да нас позове да погледамо око себе и у себе премеривши спољашњу стварност и стварност своје душе светосавским аршином. Приредбу су украсили и радови ученика дизајнерске струке наше школе који су били изложени у позадини сцене.

DSC_2509
DSC_2688
DSC_2648
DSC_2629
DSC_2599
DSC_2539

На крају приредбе присутне је поздравио директор школе, Бошко Мојсиловић, који је том приликом и ове године уручио пригодне награде ученицима који су освојили прва три места на Квизу опште културе и информисаности, уз позив присутнима да се сусретнемо на истом месту и истим поводом и наредне године и позив да присуствују свечаном ручку који је уследио.

DSC_2730
DSC_2727
DSC_2513